ZOOM 2 Advanced Power este cel mai avansat sistem de albire disponibil la ora actuală și este produs de Discus Dental (USA) , liderul mondial în albirile dentare de peste 17 ani.

Tratamentul ZOOM este indicat și supervizat de un medic specialist și reduce la minim stresul și riscurile la care sunt supuși dinții oferind rezultate reale imediate.

Albirea necesită realizarea în prealabil a unui detartraj și periaj profesional, pentru curățarea și pregătirea dinților. Procedeul presupune aplicarea pe dinți a unui gel special de albire(peroxide de hidrogen) care începe să acționeze sub lumina lămpii cu plasmă ZOOM, eliberând oxigen, care curăță smalțul dinților din interior.

Durata necesară albirii este de aproximativ 60 de minute și ulterior pacientul va avea o ușoară sensibilitate la nivelul danturii timp de 24 de ore. Nivelul de sensibilitate crește în cazul dinților cu plombe neetanse sau fisuri în smalț. Beneficiați de detartraj, periaj profesional GRATUIT înainte de albire.

După albire primiți GRATUIT substanțe de protecție care se aplică pe dinți pentru a reduce sensibilitatea și ai proteja de colorantii alimentari.

 Avantaje

1.Procedura facilă;

2.Acțiune rapidă cu rezultate în numai 60 minute

3.Scăderea sensibilității dinților cu 67% în comparație cu alte tratamente de albire.

 Pacienții ideali

Sănătoși , fără tartru / carii

Cei care prezintă pete galbene datorate îmbătrânirii , fumatului , cafelei și vinului vor obține rezultate foarte bune în urmă procesului de albire

Cei care prezintă pete gri de la tratamentul cu Tetraciclină sau alte medicamente vor avea rezultate mai slabe .Pot să-și facă fațete dentare!

Este recomandat ca înainte de albire , pacientul să facă un detartraj și periaj professional.

Ca orice produs de albit, Zoom 2 nu va deschide la culoare materiale precum : porțelan, compozit; dar poate decolora lucrările acrilice.

Sistemul nu este recomandat femeilor însărcinate / celor care alăptează, sau pacienților cu reflex de vomă sau anxietate.

Cu ajutorul sistemul Zoom 2 se pot obține până la 8 nuanțe de albire ale dinților.

După albirea dinților este contraindicat pentru minim 48 ore să fumați, să beți băuturi colorate (Cola,etc), cafea, vin roșu.

Coroane integral ceramice

Sunt coroane dentare caracterizate prin absența capei metalice interioare care se întâlnește la coroanele clasice. Avantajul este estetica deosebită, atunci când sunt executate corect sunt foarte greu de deosebit de dinții naturali.

Fațete

Pentru cei care au exigențe estetice, când sunt dinți mici (microdonție) dar și în cazul pacienților cu uzură accentuată a dinților fațetele confecționate din ceramică presată reprezintă o bună alegere pentru refacerea morfologiei coronare.Se obține astfel un rezultat estetic uimitor și în același timp este refăcută funcționalitatea maxilarelor, în același timp cu un minim sacrificiu de țesut dentar.